Fysik

Tyngdekraft på hydrogen

15. februar 2016 af Koplop (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal beregne tyngdekraften af hydrogen i et luftskib, hvis rumfang er 200.000 m^3, hvor hydrogens densitet er 0,0870 kg/m^3.

Hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af mathon

           F_{tyngde}=V\cdot \varrho \cdot g


Svar #2
15. februar 2016 af Koplop (Slettet)

Så Ftyngde = 200.000 * 0,0870 * 9,82 kg/N? Jeg troede det var formlen for opdrift...?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. februar 2016 af mathon


       Ftyngdekraft = (200.000 m3) * (0,0870 kg/m3) * (9,82 N/kg)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. februar 2016 af SuneChr


Skriv et svar til: Tyngdekraft på hydrogen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.