Matematik

Værdien af potensfunktioner

18. februar 2016 af Semuraj (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle

Jeg har fået til opgave at angive værdien for nogle potensfunktioner. 

En af disse funktioner lyder fx: y=10x^(4,5)

Jeg håber, der er nogen, der kan hælpe mig med at forstå opgaven, og hvordan jeg skal løse den. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af Stats

Hvad er opgaveformuleringen?

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #2
18. februar 2016 af mathon

Hvilken værdi?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2016 af mathon

Hvad skal du beregne?


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. februar 2016 af SuneChr

Man kan omskrive

10\cdot x^{4,5}\: =\: 10\cdot x^{4}\cdot x^{0,5}\: =\: 10\cdot x^{4}\cdot \sqrt{x}
 


Skriv et svar til: Værdien af potensfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.