Matematik

Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner

18. februar 2016 af jason838a (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey Studieportalen

Jeg sidder med en matematik aflevering og kan ikke finde ud af den her opgave

To funktioner er givet ved f(x)=x+200 og g(x)=-3x+600

Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner

Håber der er nogen der vil hjælpe mig med opgaven 

mange tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
18. februar 2016 af PeterValberg

Løs ligningen:

f(x) = g(x)
x + 200 = -3x + 600
4x = 400
.....

herfra kan du sikkert selv :-)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Bestem førstekoordinaten til skæringspunktet mellem graferne for de to funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.