Matematik

Vektor -parameterfremstilling

23. februar 2016 af Naaaanai (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? har virkelig svært ved det, da jeg ikke får dem til at skærer, hvilket de gerne skulle. får t=1 og s=-2 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. februar 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. februar 2016 af peter lind

Det passer at de skærer i punktet bestemt ved de værdier af s og t, så hvad er problemet ?


Svar #3
23. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

jeg forstår ikke hvordan jeg skal komme videre for de skærer ikke når jeg sætter det ind i y og det burde de gøre 


Svar #4
23. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

Jeg ved ikke hvordan man bestemmer koordinatsættet til punktet A ud fra at jeg kender s og t værdierne


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. februar 2016 af peter lind

Hvis du sætter t = 1 i linjen l's ligning får du ((0, 1, 3) + (1, 1, 0) = (1, 2, 3)

Hvis du indsætter s=-2 i m's ligning får du samme punkt


Svar #6
23. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

okay så man kan på den måde konkluddere at de skærer hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. februar 2016 af peter lind

ja


Svar #8
24. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

tusind tak, ved du hvordan man finder den spidse vinkel? :)


Svar #9
24. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

Skal man ikke bruge de to retningsvektorer for l og m? 


Svar #10
24. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

jeg har fået en vinkel på 72 grader men det er forkert, da den burde være spids


Brugbart svar (0)

Svar #11
24. februar 2016 af peter lind

Det er også en spids vinkel. En spids vinkel er en vinkel, der er mindre end 90º


Svar #12
24. februar 2016 af Naaaanai (Slettet)

tusind tak :)


Skriv et svar til: Vektor -parameterfremstilling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.