Matematik

Triangulering ( HJÆLP!)

28. februar 2016 af miiimi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har siddet i flere timer nu, jeg kan bare ikke finde ud af at lave denne opgave. Vil i ikke være søde og hjælpe mig? :-) 

Opgave 2: Landmåling

Punktet A er trappen ved den ene ende af gymnasiebygningen.

Punktet B er trappen ved den anden ende af gymnasiebygningen.

Punktet V er vandtårnet. Punktet E er elmasten. Linjestykket |AB| er vores basis- linje.

Landinspektør Erik Dam har været behjælpelig med at måle afstande og vinkler. Resulta- terne er angivet herunder

• |AB|=102,010m

 ABV=41,425 grader 

 ABE=116,604 grader 

 BAV=136,308 grader 

BAE=59,925 grader 

1. Beregn ud fra de angivne størrelser afstanden mellem elmasten og vandtår- net på to måder.

2. Ifølge landinspektør Helle Thorning Bertelsen fra teknisk forvaltning Ved Thisted kommune er afstanden mellem elmasten og vandtårnet 1,989 km. Sammenlign jeres værdier med tabelværdien. 

Vedhæftet fil: Trianguleringsprojekt-5.pdf

Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2016 af SuneChr


Svar #2
28. februar 2016 af miiimi (Slettet)

SuneChr 

Jeg forstår ikke helt hvad du mener, kunne du forklar det på en anden måde tak? :) 


Skriv et svar til: Triangulering ( HJÆLP!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.