Matematik

Hej er der nogle som kan hjælpe

01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej er der nogle som kan hjælpe med alle opgaverne jeg kan ikke huske hvordan man lavede dem
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. marts 2016 af 656

a) a isoleres:

y=ax+b

y-b=ax+b-b

(y-b)/x=(ax)/x

a=(y-b)/x

b) b isoleres:

y=ax+b

y-ax=ax+b-ax

b=y-ax

c) b-værdien for den lineære funktion bestemmes:

b=450,5-(-2*-5)=440,5


Svar #2
01. marts 2016 af Zeynoa (Slettet)

Tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Hej er der nogle som kan hjælpe

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.