Matematik

ligning

02. marts 2016 af Nero3 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej er denne ligning rigtig? 

c=10+0,48y 

c-0,48y=10

c-0,48y/0,48y=10/0,48y

c=20,83


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af LarsJensen0 (Slettet)

tja, næppe.

Hvorfor har du 2 variabler (c og y), men kun en ligning?

Hvorfor (hvordan) kan du dividere med 0,48y i trin 3?


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2016 af SuneChr

Du skal sikkert løse ligningen, så y står alene.

y=\frac{c-10}{0,48}=\frac{100\left ( c-10 \right )}{48}=\frac{25}{12}\left ( c-10 \right )


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.