Matematik

Differentialregning

02. marts 2016 af Sofie991 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner er der nogen der kan hjælpe mig?

Massen af et radioaktivt stof som funktion af tiden er bestemt ved regneforskriften 
M(t):=0.7*0.88^(t):
Massen måles i mg og tiden måles i timer.
Bestem hvornår massen aftager med en hastighed på 0.025 mg/time


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2016 af mathon

            \frac{\mathrm{d} M}{\mathrm{d} t}=0{,}7\cdot \ln(0{,88})\cdot 0{,}88^{\, t}

Løs:

            0{,}025=0{,}7\cdot \ln(0{,88})\cdot 0{,}88^{\, t}


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.