Matematik

Hvordan beregner man f(7) ?

08. marts 2016 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner man f(7)   ?

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2016 af SuneChr

12834621_1001029683325865_1747487506_n.jpg
Løs først de to ligninger
  17 = ba- 2
214 = ba10
Når a, b og dermed f er fundet
f (7) = ba7
Løs til sidst ligningen
bax = 100


Svar #2
08. marts 2016 af Batman9mom (Slettet)

Kan det passe at a giver 
a=3,382

?


Svar #3
08. marts 2016 af Batman9mom (Slettet)

er f (7) det samme som at skrive ba^7

?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. marts 2016 af SuneChr

\textup{a}=\left ( \frac{214}{17} \right )^{\frac{1}{12}}\; \; \; \textup{b}=17^{\frac{5}{6}}\cdot 214^{\frac{1}{6}}
# 3  Ja, som der også står i # 1


Skriv et svar til: Hvordan beregner man f(7) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.