Matematik

B1019 2 funktioner f og g

14. marts 2016 af Pilegaard13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har en opgave hvor 2 funktioner er givet

f(x)=\sqrt{x}

g\left ( x \right )=x^{^{2}}+x-2

A) Bestem De definationsmængden for den sammesatte funktion f\left ( g(x) \right )=(fo g)(x)

B) Bestem ligningen for tangenten til grafen for f(g(x)) i punktet P(2,f(g(2))

jeg er helt væk jeg ander ikke hvordan jeg skal gøre er der en der kan hjælpe med denne opgave.


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: B1019 2 funktioner f og g

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.