Matematik

f(x)=94490 ∙ 1,0028x Uhh?

15. marts 2016 af Toms85 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

f(x)=94490 · 1,0028x                              

1,0028x  ( x er  ikke placeret nede men oppe og er mindre, mit spørgsmål, hvad betyder dette ) 

Er det at jeg i tabellens anden række skal placere 2,0028 and so on?

f(x) er indbyggertallet

x er antal år efter 2014

Vedhæftet fil: Forventet indb..png

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af Stats

Ser den sådan her ud?

f(x)=94490\cdot 1.0028^x

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
15. marts 2016 af Toms85 (Slettet)

Yees, nemlig ja 


Brugbart svar (1)

Svar #3
15. marts 2016 af Stats

Du skal jo bare indsætte tallene som står i rækken "antal år efter 2014" på x'ets plads og så regne dem ud.

Men dette er absolut ikke 10 klasses niveau.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #4
15. marts 2016 af Toms85 (Slettet)

Så er jeg blevet bildt noget ind, for jeg er på fjernundervisning D niveau.

Hvad mener du dette er da :) ?

Men dvs. at næste hedder sig f(x) = 94490 * 1,00281 ?


Skriv et svar til: f(x)=94490 ∙ 1,0028x Uhh?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.