Matematik

Tegn grafen for f

16. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal tegne grafen for f, er der nogen der kan se hvad jeg gør forkert? (opgave a) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af fosfor (Slettet)

Erstat plot(f(x)) med plot(f(x), x=1..10)


Svar #2
16. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Den siger stadig at der er noget galt med selve f(x) ligningen!!! NOGEN DER KAN HJÆLPE??? :(


Svar #3
16. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

IGEN DER KAN HJÆLPE???


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. marts 2016 af mathon

              f{\, }'(x)=\frac{26400\cdot (x+1)-26400x\cdot 1}{(x+1)^2}-2350

              f{\, }'(x)=\frac{26400}{(x+1)^2}-2350


Svar #6
16. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Mathon, dette får jeg da ikke en graf ud af? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
17. marts 2016 af mathon

#6
       Ved hjælp af f{\, }'(x) bestemmer du monotonien for grafen for  f(x).

                                  x_o=2{,}35172

fortegn for
                f{\, }'(x)\! \! :              +            0                -
                             0____________xo________________10
monotoni for                           vandr tan.
                f(x)\! \! :      voksende                   aftagende


Skriv et svar til: Tegn grafen for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.