Matematik

find a og b

19. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogle der kan hjælpe med opgaven der er vedhæftet?

Vedhæftet fil: hjælp.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. marts 2016 af Soeffi

Du har to oplysninger: f(2) = 2 og f'(2) = 0. Det giver to ligninger i a og b.


Svar #2
19. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

det har jeg gjort.. men det giver ikke det rigtige..


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2016 af Soeffi

#2. Jeg får:


Svar #4
19. marts 2016 af Ellapigen (Slettet)

har fundet ud af det :) b = 1,5 og a = -0,5


Skriv et svar til: find a og b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.