Kemi

Omregning

20. marts 2016 af lulu2300 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej,

Har et rimelig basalt problem.

Jeg skal omregne mol/L om til g/mL eller nærmere g/100mL, hvis det gør en forskel?

Kan det passe, at jeg skal gange molarmassen af mit stof og derefter dividere med 1000?

Altså hvis c=2M så siger jeg (2*2)/1000? og så er det 4*10-3 g/mL?

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
20. marts 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Det er rigtigt.

Endvidere kan du gange med 100 for at regne fra g/mL til g/100mL.

4*10-3 g/mL = 4*10-1 g/100mL = 0,4 g/100mL


Svar #2
21. marts 2016 af lulu2300 (Slettet)

Fantastisk. Tusind tak for svar


Skriv et svar til: Omregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.