Matematik

bestem ændringen i v når massen stiger med 20 %

22. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe med den sidste opgave får selv 14 %

Vedhæftet fil: find a og b.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. marts 2016 af mathon

b)
                                m=\left (\frac{v}{b} \right )^{\frac{1}{a}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. marts 2016 af mathon

c)
                             1+r_v=1{,}20^a

                             r_v=\frac{p_v}{100}=1{,}20^a-1

                             p_v=\left (1{,}20^a-1 \right )\cdot 100\%


Skriv et svar til: bestem ændringen i v når massen stiger med 20 %

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.