Fysik
Hjælp til etablering af termodynamiske potentialer
22. marts 2016 af
feynman (Slettet)
-
Niveau: Universitet/Videregående
Hej,
Jeg skriver for at spørge om hjælp til dels at forstå hvad der menes i opgaven og dels til hjælp til at etablere de termodynamiske potentialer.
Jeg indsætter udtrykket for mekanisk og elektrisk arbejde på systemet, i fundamentalligningen dU = dQ - dW, og får følgende udtryk:
dU = dJ - (fdl + ΦdQ), hvor dJ = energi
Bruger jeg den rigtige fremgangsmetode?
Vedhæftet fil: pyro-piezo-elektrisk-effekt.pdf
Skriv et svar til: Hjælp til etablering af termodynamiske potentialer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
