Matematik

differentialregning

26. marts 2016 af bohemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder med min værste fjende differentialregning.

Jeg søger hjælp til at komme i gang med den her opgave. hvordan griber man den an? :)

Der er givet funktionen f(x) = x3-4x2

??Bestem f'(x)

Håber der er nogen der kan hjælpe :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2016 af mathon

Brug
               \left (k\cdot x^n \right ){}'=k\cdot \left ( x^n \right ){}'=k\cdot \left ( n\cdot x^{n-1} \right )=k\cdot n\cdot x^{n-1}

for begge led under differentiationen.


Svar #2
26. marts 2016 af bohemi (Slettet)

Hej

er fundet frem til det her.

er det nogenlunde derhenne af?

Vedhæftet fil:opgave3.PNG

Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.