Matematik

Differentialregning

26. marts 2016 af Nandro (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan differentierer jeg kvadratrod 2x?

Ved at kvadratrod x, bliver til 1/2kvadratrod x


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2016 af SuneChr

\sqrt{2x}=\sqrt{2}\cdot \sqrt{x}
Gang det du har med √2


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.