Matematik

Differentialregning

30. marts 2016 af majsingym (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-) 
Er der nogen der kan hjælpe med den vedhæftede opgave? Evt. forklare den grundigt, hvordan jeg kan lave det i Nspire. Jeg har indtil videre lavet en graf for funktionen.

Tak for hjælpen på forhånd :-)

Vedhæftet fil: opgave 7.13.png

Svar #1
30. marts 2016 af majsingym (Slettet)

Her er grafen som jeg har lavet vedhæftet :-)


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. marts 2016 af mathon

Lav en graf for f{\, }'(x) og konkluder ud fra dens fortegnsvariation.


Svar #3
30. marts 2016 af majsingym (Slettet)

Kan det passe at f'(x)=((\pi *cos(x))/(90))+1 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. marts 2016 af mathon

            f{\, }'(x)=1+2\cos(x)\; \; \; \; \; x\in\left [ 0\, ;\pi \right ]


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.