Matematik

Svar på bevis 1=0

30. marts 2016 af Jensen193 - Niveau: 9. klasse

Hej studieportalen, jeg har brug for at finde fejlen i dette bevis. Meningen er, at x skal være 1. 

x=1

x2=x

x2-1=x-1

(x-1)(x+1)=x-1

x+1=1

x=0

Det er meningen, at det skal give 1. Men jeg kan ikke finde fejlen. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du antager at du kan dividere med (x-1). Men det kan du ikke da (x-1) er 0.


Svar #2
30. marts 2016 af Jensen193

Jo det er sørme også rigtigt. Mange tak for hjælpen.

Skriv et svar til: Svar på bevis 1=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.