Matematik

Integration hjælp

02. april 2016 af TineS94 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej, jeg forstår ikke hvilke integrationsregler der er blevet brugt under denne udregning.. 

Jeg har vedhæftet Maples udregning.

Vedhæftet fil: opg 1.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. april 2016 af mathon

                         8\cos^4(\theta )+16\cos^2(\theta )\sin^2(\theta )+8\sin^4(\theta )=

                         \! \! \! \! \! \! 8\left (\cos^4(\theta )+2\cos^2(\theta )\sin^2(\theta )+\sin^4(\theta ) \right )=8\left ( \cos^2(\theta)+ \sin^2(\theta) \right )^2=8\cdot 1^2=8

hvoraf
                 \int \left (8\cos^4(\theta )+16\cos^2(\theta )\sin^2(\theta )+8\sin^4(\theta ) \right )\mathrm{d}\theta =8\int \mathrm{d}\theta=8\theta +k


Skriv et svar til: Integration hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.