Fysik

Elektroner der springer

07. april 2016 af Grethenilsen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan får lys, elektroner til at springe mellem skaller?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2016 af mathon

Fotonenergien forsyner elektronen med netop den energi, som kræves for at excitere elektronen til et højere energiniveau i forhold til kernen

                      \lambda =\frac{h\cdot c}{E_{foton}}=\frac{1239{,}84\; eV\cdot nm}{E_{foton}}


Skriv et svar til: Elektroner der springer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.