Matematik

matematik 9 klasse

08. april 2016 af 12hus (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvor mange gange bliver vandet i Søndersø  skiftet på et år.

nogen kan hjælper

Vedhæftet fil: Udklip.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2016 af peter lind

beregn hvor meget vand, der er i søndersø. Der udskiftes 500 l vand i sekundet. Find hvor lang tid det tager at udskifte vandet i Søndersø


Svar #3
08. april 2016 af 12hus (Slettet)

hvordan kan man det ? kan ikke får det til hænger sammen


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. april 2016 af peter lind

Hvordan kan man hvad ?. Kan du ikke forklare nærmere hvad dit problem er ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2016 af OliverHviid

Hint: 1 m3=1000 liter


Brugbart svar (0)

Svar #6
09. april 2016 af 656

Vandmængden i Søndersø beregnes:

145*10000*3,60=5220000 m3*1000=5220000000 L

Tiden det tager at skifte vandet målt i sek bestemmes

5220000000/500=10440000 sek

Der omregnes fra sekunder til døgn:

10440000/(60*60*24)=120.83

Antallet af gange om året hvor vandet i Søndersø bliver skiftet:

365/120.83=3.02

Vandet i Søndersø bliver skiftet 3 gange om året.


Skriv et svar til: matematik 9 klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.