Matematik

Bestem en forskrift for A(x)

10. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Håber nogen kan hjælpe med bestemme forskriften, ved ikke helt hvordan den skal løses..


Svar #1
10. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

Her er opgaven

Vedhæftet fil:Billede.docx

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2016 af peter lind

Brug at arealet af en retvinklet trekant er ½ gange produktet af kateterne


Svar #3
11. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

A(x)=1/2*f(x)*x?


Svar #4
11. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

Så den kommer til at hedde A(x)=1/2*22-12*x+18*x*x ??


Brugbart svar (1)

Svar #5
11. april 2016 af SuneChr

# 3 Ja.  # 4 Nej.
# 4    A (x) = 1/2x(2x2 - 12x + 18)  =  x3 - 6x2 + 9x


Svar #6
11. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

Mange tak :), skal jeg så løse den som en andengradsligning? 


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. april 2016 af peter lind

Du skal finde A'(x) og løse ligningen A'(x) = 0


Svar #8
11. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

x2-6*x2+9*x=0 ?? sådan der? også skal jeg løse ved hjælp af nulreglen? :)


Brugbart svar (0)

Svar #9
11. april 2016 af peter lind

Du skal først og fremmest differentiere rigtig brug at (xn)' = n*xn-1


Svar #10
14. april 2016 af MiaBjerg10 (Slettet)

Mange tak! fandt ud af det 


Skriv et svar til: Bestem en forskrift for A(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.