Kemi

Kemi. :)

12. april 2016 af vSilleBieber (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, nogle som kan hjælpe med at besvære disse spørgsmål: 

1. Hvilken funktionel gruppe organisk syrer indeholder?

2. Hvilken ion henholdsvis en basisk og sur opløsning indeholer?

3. Enheden for stofmængdekoncentrationen? ( Er det de forskellige formler: c=n/V, n=c*V og V=n/c)

4. Enheden for masseprocent? og hvordan forståes masseprocent?


Skriv et svar til: Kemi. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.