Matematik

Plangeometri

13. april 2016 af asdfadas1 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har svært ved hele denne opgave. Og jeg kan ikke komme videre.

Er der nogen der kan hjælpe. Jeg skal bare have et tip eller nogle formler

Opgaverne lyder sådan:

a) Bestem vinkel v (vinklen mellem vandret og linjen gennem punkt A og punkt B)

b) Bestem vinkel u og vinkel z

c) Bestem længden af gitterstykket fra punkt A til punkt E

d) Bestem længden af gitterstykket fra punkt E til punkt B

 

Vedhæftet fil: IMG_1003.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2016 af mathon

a)
           \tan(v)=\frac{1}{3}

           v=\tan^{-1}\left (\frac{1}{3} \right )


Svar #3
13. april 2016 af asdfadas1 (Slettet)

Hvor har du tallet "1" fra? 3 kommer vel fra længden som står skrevet i toppen af arket ikke?


Svar #4
13. april 2016 af asdfadas1 (Slettet)

Jeg har fundet ud af det. Tak for hjælpen. Tan(v)=modstående katete/hosliggende katete


Skriv et svar til: Plangeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.