Matematik

Varmlufsballon - tegn skitse og bestem længden af stålwiren

13. april 2016 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du kan bruge sinusrelationen

sin(50o)/|P1Q| = sin(180o - 50o - 55o)/100m


Svar #2
15. april 2016 af gymelev2 (Slettet)

Men hvordan ved du det? Og skal jeg så dividere med sin(50) for at finde P1Q?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Du kan altid bruge sinusrelationen i en trekant

sin(50o)/|P1Q| = sin(180o - 50o - 55o)/100m  <=>

|P1Q| = sin(50o)/sin(180o - 50o - 55o) * 100m = 79 m


Svar #4
15. april 2016 af gymelev2 (Slettet)

Tak. Hvordan tegner man en skitse af situationen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)


Skriv et svar til: Varmlufsballon - tegn skitse og bestem længden af stålwiren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.