Fysik

Acceleration

17. april 2016 af Keminærd (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der vil hjælpe mig med denne opgave?

En bus starter fra en holdeplads med en konstant acceleration på 1,5 m/s^2, kører en vis strækning med den konstante fart på på 12 m/s og bremser derefter med den konstante acceleration på -1 m/s^2 og standser ved den næste holdeplads.

a) beregn den tid, som bussen behøver for at tilbagelægge strækningen på 300 m mellem de to holdepladser

Det jeg har regnet indtil videre har jeg vedhæftet som billeder, da det ikke så så pænt ud når jeg satte det ind her :)

Tak på For hånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2016 af hesch (Slettet)

Det ser rigtigt ud.

Du mangler jo bare tiden for de resterende 180 m.

Regn ud og adder de tre tider.


Svar #2
17. april 2016 af Keminærd (Slettet)

Mange tak, jeg ved dog ikke hvordan jeg skal regne tiden ud :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. april 2016 af hesch (Slettet)

Der skal tilbagelægges 180 m ved 12 m/s.

Kig på enhederne:

t = 180 m / 12 m/s = 15 s

ttotal = ( 8 + 15 + 12 ) s


Svar #4
17. april 2016 af Keminærd (Slettet)

Tak!!!!


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.