Fysik

Acceleration

18. april 2016 af Booop (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogle der kan hjælpe med denne opgave? Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. april 2016 af peter lind

Al energien bliver omsat til kinetiske energi så dEkin/dt = effekten


Svar #2
18. april 2016 af Booop (Slettet)

Men hvordan skal jeg bruge den formel? Har da ingen "t"


Svar #3
18. april 2016 af Booop (Slettet)

Jeg har fået acc. til 0,869 - dette virker forkert, hvad har du fået?


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. april 2016 af peter lind

#2  dEkin/dt = ½mdv2/dt = mvdv/dt = m*v*a

Jeg har ikke regnet accellerationen ud


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. april 2016 af mathon

acc. 0,869 m/s2 er rigtig.


Skriv et svar til: Acceleration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.