Matematik

Bestem tid, og gør rede for:…. HJÆLP

19. april 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej venner, er der ikke en der kan hjælpe mig med denne opgave 

Se det vedlagte billede 

På forhånd tak 

WIlliam 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. april 2016 af mathon

For året 1875
gælder:
                            y=2315\cdot 0{,}887^0=2315

   dvs
   at befolkningstallet i 1875 var 2315.

                            y=2315\cdot 0{,}887^x=2315\cdot (1+r)^x   hvor r er tilvækstraten.

                            1+r=0{,}887

                            r=-0{,}113=-11{,}3\%

                            Fremføringsfaktoren er 0{,}887

                            Årlig vækstrate er -0{,}113

                            Årlig befolkningstilbagegang er 11{,}3\%

  


Skriv et svar til: Bestem tid, og gør rede for:…. HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.