Matematik

Bestem funktionens funktionstilvækst

20. april 2016 af Jegvedingenting - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg sidder lige og er i gang med at repetere noget matematikstof på b niveau i differentialregning.

Mit problem er at jeg ikke ved hvordan jeg benytter reglen, se vedhæftede fil, trin for trin, når jeg kun har x2.

Kan nogen skære det ud i pap for mig? På forhånd tak

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. april 2016 af StoreNord

x2 er større end x1. Og y2 er f(x2)


Svar #2
20. april 2016 af Jegvedingenting

Jeg forstår godt at x2 er større end x1, men hvordan "finder man" eller "aflæser" de værdier når min funktion kun indeholder x2? Hvor er de skjult henne?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. april 2016 af StoreNord

Måske hedder din funktion f(x)=x2+0x+0              ?

Så er    f(x1)=x12+0x1+0

og        f(x2)=x22+0x2+0


Svar #4
20. april 2016 af Jegvedingenting

Måske, jeg er i tvivl her. I bogen har de gjort følgende, som jeg har lidt svært ved at følge med i..

Jeg har vedhæftet det. Forstår du hvad bogen gør?

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #5
20. april 2016 af StoreNord

I Trin 1 er    x + delta x     det samme som vores x2.

Og x er det samme som vores x1


Skriv et svar til: Bestem funktionens funktionstilvækst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.