Matematik

Lineære Funktioner

21. april 2016 af Kimbeast123 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

En kuglepen koster 8kr. Hvis man køber mere end 10 gives der 10% rabat for de efterfølgende

Tegn en funktionskurve for køb af op til 25 kuglepenne.

A: Hvad er prisen på 10 kuglepenne?

B: Hvad er prisen på 16 kuglepenne?

C: HVad er prisen på 22 kuglepennen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2016 af mathon

Stykvis lineær funktion:

                                         p(x)=\left\{\begin{matrix} 8x\; \; \; for \; x\leq 10\\ (x-10)\cdot 7{,}20+80\; \; \; for \; x> 10 \end{matrix}\right.    


Svar #2
21. april 2016 af Kimbeast123 (Slettet)

Forstår ikke helt


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2016 af mathon

#2

rabatpris:
                      8\cdot 0{,}90=7{,}20


Svar #4
21. april 2016 af Kimbeast123 (Slettet)

kandu svar a b og c


Skriv et svar til: Lineære Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.