Matematik

Bestem en forskrift - differentialligninger

23. april 2016 af Tina12453 - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe med opgave c i den vedhæftede opgave. 

I a) har jeg fået a=0,80 og b=0,40.

I b) har jeg fået 2007 og 3,06 år-1.

Hvordan skal opgave c gribes an? Skal jeg bruge nogle af informationerne fra opg. a) og b) ??

Tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2016 af mathon

Hvor er den vedhæftede opgave?


Svar #2
23. april 2016 af Tina12453

Undskyld. Den er her.


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. april 2016 af mathon

c)
                                             \frac{1}{N}\frac{\mathrm{d} N}{\mathrm{d} t}=b\cdot a^t
separeres de variable 
har man:
                                              \frac{1}{N}\mathrm{d} N=b\cdot a^t\mathrm{d} t

og
                                              \int \frac{1}{N}\mathrm{d} N=\int b\cdot a^t\mathrm{d} t\; ...


Skriv et svar til: Bestem en forskrift - differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.