Matematik

Sandsynlighed

30. april 2016 af Anonyminized (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er disse udregninger rigtige? Vedhæftet er både opgave og mit nuværende svar.

Vedhæftet fil: Opgave og svar.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2016 af Therk

Fjern dit %-tegn efter "at 5 digits". Du ganger med 100 for at kunne sætte procenttegnet på.

Måske er det nemmere at forstå med et eksempel:

30 \neq 30\% = 0{,}3

Alternativt skriv

\frac 1{531441} \cdot 100\% = {\color{blue}\frac{100\%}{531441}} \stackrel{\text{At 5 digits}}{\longrightarrow} 0.00018817 \%

men i Maple er %-tegnet en "ditto"-operator, som genkalder sidste udregning, hvilket naturligvis er vrøvl her, så den blå udregning kan slet ikke lade sig gøre.


Svar #2
01. maj 2016 af Anonyminized (Slettet)

Okay tak :D


Skriv et svar til: Sandsynlighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.