Matematik

Gør rede for grafer

01. maj 2016 af gymelev2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Er der nogen der kan hjælpe med vedhæftede opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2016 af 123434 (Slettet)

f(x)=3*1,2x

g(x)=2*f(x)

h(x)=f(2*x)

g(x)=2*(3*1,2)x=6*2,4x

h(x)=f(2*x)=3*1,22x=3*(1,22)x=3*1,44x

g(x)=6*2,4x svarer til grafen for A. g(x) skærer y-aksen i (0,6), hvilket passer med grafen for A

h(x)=3*1,44x svarer til grafen for B, og f(x)=3*1,2x svarer til grafen for C. Både f og h skærer y-aksen i (0,3), men h(x) vokser hurtigere end f(x), så derfor hører h sammen med B og f sammen med C

Opsummeret

A=g(x)

B=h(x)

C=g(x)


Skriv et svar til: Gør rede for grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.