Matematik

Kan ikke forstå

05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau
I denne opgave kan jeg ikke huske hvilken formel jeg skal bruge og hvordan kan man se det. Kan ikke finde ud af opgave a og b
Vedhæftet fil: image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. maj 2016 af fosfor (Slettet)

I b) skal du lade x stige med 40%, og se hvad der så sker med y. Dvs.

0.676 * (1.40 * x )0.75 = 0.676 * 1.400.75 * x0.75 = 1.400.75 * 0.676 * x0.75 = 1.400.75 * y

dvs. y ændrer sig med en faktor 1.400.75, og dermed stiger (1.400.75 - 1) * 100 procent.

I c) skal du sætte 16 ind på y, og løse mht. x. Hvis du får x til et sted mellem 5 og 500 kg, så kan det være et menneske


Svar #2
05. maj 2016 af Zeynoa (Slettet)

Hhvordan ser formlen så ud?

Skriv et svar til: Kan ikke forstå

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.