Kemi

Titrering af aminosyrer

10. maj 2016 af annie4567 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Vi har skulle titrere nogle ukendte aminosyrer. Vi hældte noget ukendt 0,115g ukendt aminosyrer ned i 25 ml deminiraliseret vand. Målte pH til 2,14. Så hældte vi HCl ned i opløsningen til den fik en pH på mellem 1,5-2. Vores var 1,96.

Hvorfor er det man hælder HCl ned i sin opløsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2016 af mathon

Hvorfor er det, at man hælder HCl ned i sin opløsning?

Fornmentlig for at tvinge

                                             HA\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_2O\, _{\textit{(l)}}\; \rightleftharpoons \; A^-\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_3O^+\, _{\textit{(aq)}}
helt til venstre.


Svar #2
10. maj 2016 af annie4567 (Slettet)

ahh tak !


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. maj 2016 af mathon

…detaljeret

formentlig for at tvinge

            RCHNH_{\color{Red} 2}COOH\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_2O\, _{\textit{(l)}}\; \rightleftharpoons \; RCHNH_{\color{Red} 2}COO^-\, _{\textit{(aq)}}\; +\; H_3O^+\, _{\textit{(aq)}}

helt til venstre
uden at danne

                                 RCHNH_{\color{Red} 3}^+COOH\, _{\textit{(aq)}}


Skriv et svar til: Titrering af aminosyrer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.