Matematik

Løsningsforslag af trappestige

12. maj 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan vil I anbefale mig at løse opgaven om strappestigen

Jeg har svært ved at se hvordan jeg skal regne det ud

Se fil

Tak

Vedhæftet fil: trappestige.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. maj 2016 af mathon

ensvinkletheden giver:
                                           \frac{\left | AD \right |}{\left | BE \right |}=\frac{135+30}{30}
 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. maj 2016 af mette48 (Slettet)

BC=AB*sin74

AD/EB=AF/EB        AF=AB+BF


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. maj 2016 af mathon

b)

                                          \frac{\left | AD \right |}{\left | BE \right |}=\frac{135+30}{30}       

                                          \left | AD \right |=\frac{165}{30}\cdot \left | BE \right |  

                                          \left | AD \right |=\frac{11}{2}\cdot\left ( 20\; cm \right )=110\; cm


Skriv et svar til: Løsningsforslag af trappestige

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.