Matematik
Kirke og 3D vektorer
Hej
Jeg ville lige høre om en herinde kan fortælle mig, hvad koordinaterne til punkterne C, D, G, H og T når origo er i A er, ud fra den vedfæftere fil / tegning?
Selv har jeg fået koordinaterne til:
A: (x, y, z) = (0, 0, 0) , C: (x, y, z) =(19.2 ,0, 0) , D: (x, y, z) = (16, 0, 3.2)
G: (x, y, z) = (16, 3.6, 3.2) , H: (x, y, z) = (16, 3.6, 3.2) , T: (x, y, z) = (9.6, 10.8, 0)
... men er der nogen kan sige, om dette er rigtigt?
Svar #1
15. maj 2016 af MarkBrezina
er det længder eller distance i x, y, z som du har på tegningen?
Svar #2
15. maj 2016 af Soeffi
#0. Se evt.:
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1627684
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1675114
Lav evt. en Google-søgning på "kirke studieportalen"
Skriv et svar til: Kirke og 3D vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
