Matematik

lineariseringer

16. maj 2016 af jihudsif (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Jeg har problemer med at løse denne opgave? Nogen der kan hjælpe mig? 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. maj 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. maj 2016 af peter lind

Den er jo næsten identisk med opgaven i din tidligere tråd. Hvad er problemet ?


Svar #3
16. maj 2016 af jihudsif (Slettet)

Jeg forstår ikke hvordan den skal løses? Jeg har ingen anelse. Har brug for hjælp til det. 


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. maj 2016 af peter lind

1. Find de partielle afledede.

2. indsæt (2,1) i de partielle afledede

3. Indsæt resultatet i en Taylor rækkeudvikling


Svar #5
16. maj 2016 af jihudsif (Slettet)

Jeg er med så langt! Men hvad skal jeg efter det, kan du forklare mig eller hjælpe mig. Har svært ved at fortsætte? 

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #6
16. maj 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #7
16. maj 2016 af peter lind

Du skal jo finde f(2,1) ∂f(2,1)/∂t og ∂f(2,1)/∂u og sætte det ind


Svar #8
16. maj 2016 af jihudsif (Slettet)

Peter kan du ikke hvise mig fremgangsmåden med et eksempel dette vil være meget mere forståligt for mit vedkommende. 


Brugbart svar (0)

Svar #9
16. maj 2016 af peter lind

f(2,1) = 23*12 =

∂f/∂t = 3t2*u2 Indsætter du se (2,1) får du 3*22*12 =

gør resten færdig selv


Skriv et svar til: lineariseringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.