Matematik

Stump vinkel HJÆLP

19. maj 2016 af 102938475 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har vedhæftet min opgave, som jeg er igang med (som PDF).

Jeg har lavet opg. a men ved ikke om jeg har gjort det rigtigt. Jeg kan ikke finde ud a opg b. håber i kan hjælpe mig.

Tak :) 

Vedhæftet fil: Matematik HJÆLP .pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2016 af mathon

Førstekoordinaten til din \overrightarrow{AB} er forkert.


Svar #2
19. maj 2016 af 102938475 (Slettet)

Ups haha, den fik jeg lige rettet, tak :D 

den er så 

\vec{AB}=(-9,29,0)


Svar #3
19. maj 2016 af 102938475 (Slettet)

Det vil så sige, at planens ligning er lig med 27060 - 812x-252y-615z=0. Er det så rigtigt 


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. maj 2016 af mathon

                 -812x-252y-615z+27060=0      Ja


Svar #5
19. maj 2016 af 102938475 (Slettet)

Super, tak :) 

Hvordan beregner jeg den stumpe vinkel i b) ? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
19. maj 2016 af mathon

Hvordan finder du vinklen mellem to vektorer?

Finder du den spidse vinkel V_{spids}
er den stumpe vinkel
                                              V_{stump}=180^\circ -V_{spids}


Svar #7
19. maj 2016 af 102938475 (Slettet)

Når jo selfølgelig. Tusinde tak :D 


Skriv et svar til: Stump vinkel HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.