Matematik

Bestem arealet af M

19. maj 2016 af 102938475 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej 

Jeg har et problem med denne her opgave, og kan ikek finde ud af at løse den. Håber I kan hjælpe mig.

Opgaven er vedhæftet some t billede.

På forhånd, tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. maj 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. maj 2016 af mathon


                  A_M=\int_{0}^{20}f(x)\mathrm{d}x


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. maj 2016 af mathon

    A_M=\int_{0}^{20}f(x)\mathrm{d}x=\left [-2{,}63\cdot 10^{-4}x^4+1{,}5567\cdot 10^{-2}x^3 -2{,}26\cdot 10^{-1}x^2+4{,}78x\right ]_{0}^{20}


Skriv et svar til: Bestem arealet af M

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.