Matematik

Spørgsmål om graf x og y

21. maj 2016 af HejHejHejHejDej (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej folkens, når i ser sådan en tabel her; Hvad er så X og hvad er Y aksen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2016 af peter lind

Det er ikke angivet på det du har vedlagt. Mit gæt er at det er første række, fordi sådan angiver man det; men det kommer altså an på den konkrete sammenhæng.


Svar #2
21. maj 2016 af HejHejHejHejDej (Slettet)

Hvis der står;

v(c) =k*c^n 

Så er koncetrationen x aksen, og hastigheden v da y-aksen, ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2016 af MatHFlærer

I dit tilfælde er c [M] det der svarer til x-værdi, og v [μM/s] det der svarer til din f(x) eller y-værdi, om man vil.

Jeg har regnet på opgaven og jeg får, ud fra det jeg skrev, en forklaringsgrad på 1. Funktionsforskriften er således:

v(c)=k\cdot c^n hvor v(c)=3.3000\cdot 10^5\cdot c^2, alle punkter rammer linjen.

Mvh

Anders


Skriv et svar til: Spørgsmål om graf x og y

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.