Matematik

Simple differentialligninger

22. maj 2016 af Koplop (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har et eksamensspørgsmål, hvor der står jeg skal gøre rede for de 3 typer simple differentialligninger og deres løsninger.

Hvad meners der med de 3 simple? Hvad er det for nogle?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2016 af mathon

f. eks.
                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k      

                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y

                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=b-ay


Svar #2
22. maj 2016 af Koplop (Slettet)

#1

f. eks.
                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k      

                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=k\cdot y

                 \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=b-ay

Ok. Så jeg vil ikke skulle kunne redegøre for andre end dem?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. maj 2016 af mathon

Det kan jeg ikke garantere.
Bemærk: Jeg skrev for eksempel.
                  


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2016 af Sfeldt (Slettet)

Jeg tror, at med de tre simple menes

y'=h(x)

y'=k\cdot f(x) og 

y'=b-a\cdot f(x)


Skriv et svar til: Simple differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.