Matematik

Eksamenspørgsmål matematik C

05. juni 2016 af cilllemus (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har et matematik problem. jeg har prøvet at finde svar over alt, men uden held. Så jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg skal bruge svaret til mit spørsmål i Matematik C eksamen.

Hver er ligheden mellem den eksponentielle sammenhæng og den lineær sammenhæng?


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. juni 2016 af mathon

Den ekspoentielle sammenhæng afbildet i enkeltlogaritmisk koordinatsystem.


Brugbart svar (1)

Svar #2
05. juni 2016 af mathon

Du har for den ekspoentielle sammenhæng

                           y=b\cdot a^x               som logaritmeret
giver:
                           \log(y)=\log(b)+ \log(a)\cdot x

                           \log(y)= \log(a) x+\log(b)

                           Y=A x+B        hvor stort bogstav bet. log(lille bogstav)

heraf ved aflæsning:
                                      A=\log(a)
og beregning:
                                      a=10^{A}
 
 


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. juni 2016 af PeterValberg

Se eventuelt video nr. 17 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Eksamenspørgsmål matematik C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.