Matematik

eksempel på at f(x) er differentiabel i x.

14. juni 2016 af Gibitte (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa! :)

?Jeg er ved at færdig gøre mine eksamensspørgsmål og derfor mangler jeg at lave eksempler til nogle af min spørgsmål. Så jeg håbede lidt på at der var nogen der ville hjælpe mig med følgende:

1) Ekspempel på at f(x)= kvadratrod x er differentiabel i x.

2) Eksempel på at f(x)=ax?2?+bx+c er differentiabel i x.

3) Eksempel på at f(x)=1/x er differentiabel i x.

4) Eksempel på regnereglerne for differentiable funktioner.

På forhånd tak for hjælpen! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. juni 2016 af mathon

Brug tretrinsreglen i 1) - 3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. juni 2016 af mathon

1)
 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. juni 2016 af mathon

2)
 


Brugbart svar (0)

Svar #4
15. juni 2016 af mathon

3)
 


Skriv et svar til: eksempel på at f(x) er differentiabel i x.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.