Matematik

hjælp til differentialligning

19. juni 2016 af redont (Slettet) - Niveau: A-niveau

dy/dx-y=(2e^2x)-1

Hvad er den fuldstændige løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. juni 2016 af mathon

   Brug panserformlen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. juni 2016 af mathon

                y=e^{x}\int e^{-x}\cdot \left ( 2e^{2x}-1 \right )\mathrm{d}x

                y=e^{x}\int \left ( 2e^{x} -e^{-x}\right )\mathrm{d}x

                y=e^{x}\left ( 2e^{x} +e^{-x}+C\right )

                y= Ce^x+2e^{2x}+1


Skriv et svar til: hjælp til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.