Matematik

a) Gør rede for hvad tallene 58 og 1,35 fortæller om udvikling i antallet af besøgende på bloggen

19. august 2016 af Coru (Slettet) - Niveau: A-niveau

Udviklingen i antallet af besøgende på en bestemt blog kan i en bestemt registrerings periode beskrives ved funktionen

N(t)=58*1,35^t

a)    Gør rede for hvad tallene 58 og 1,35 fortæller om udvikling i antallet af besøgende på bloggen

N(t) = antallet af besøgende

t= måneder efter registreringsperioden start


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. august 2016 af peter lind

Find N(0)

Find N(t+1)/N(t)


Skriv et svar til: a) Gør rede for hvad tallene 58 og 1,35 fortæller om udvikling i antallet af besøgende på bloggen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.