Matematik

kan ikke tegne funktion??

21. august 2016 af htxstudenten (Slettet) - Niveau: B-niveau

har funktionen

y=9,4*sin(0,26*6+0,99)+17 som jeg ikke kan tegne i geogebra!? hvorfor kan jeg mon ikke det!!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2016 af Eksperimentalfysikeren

Jeg vil tro, du mangler et x i dit udtryk.


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg kan godt tegne funktionen i GeoGebra. Ved at regne det ud, kan du også se at:

y\approx 22,24

Det er altså bare en ret linje. 


Svar #3
21. august 2016 af htxstudenten (Slettet)

kom til at skrive x værdien isted for x

x=6

og det er en polynomium jeg skal skitsere


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2016 af mathias1997

Har du husket at anvende engelsk notation? Dvs. at du f.eks. skal skrive . i stedet for ,

Hvis det heller ikke virker, så prøv at skrive funktionen som f(x)=... i stedet for y=...


Svar #5
21. august 2016 af htxstudenten (Slettet)

har prøvet begge ting


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2016 af Soeffi

#0. Jeg får dette:


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. august 2016 af Skaljeglavedinelektier

Jeg kan også sagtens tegne det i GeoGebra.

Det skal skrives således i GeoGebra: f(x) = 9.4*sin(0.26*x+0.99)+17


Skriv et svar til: kan ikke tegne funktion??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.