Tysk

Tysk - Hjælp

24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet) - Niveau: C-niveau

Har lavet 1-4 & 15. 

Evt. nogle som kan hjælpe med resten? :)


Svar #1
24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet)

 

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2016 af Moderatoren

Ja, det er der garanteret.

Skriv hvad du har problemer med. Kom også gerne med dit eget forslag. 


Svar #3
24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Fandt ud af dem, men kunne godt bruge noget hjælp til denne her opgave, måske nogle eksempler.

Har skrevet meine i den første, men ved ikke, om det er rigtigt. :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. august 2016 af Smut1

Jo, "meine" er rigtigt i den første.


Svar #5
24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Kan bare ikke rigtig finde ud af, hvornår det er genetiv, dativ eller nominativ. :)
 


Svar #6
24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet)

2: unserer?

3: Deiner?


Brugbart svar (0)

Svar #7
24. august 2016 af Smut1

Jeg giver dig mandens hat .

Jeg = nominativ

mandens = genitiv

dig = dativ 


Brugbart svar (1)

Svar #8
24. august 2016 af Smut1

# 6 Nej, det er ikke rigtigt.

Kig på det her link: http://www.e-tysk.dk/Grammatik/OMHtmlExport/Artikler_.htm

Der er nogle eksempler nederst


Svar #9
24. august 2016 af vSilleBieber (Slettet)

Bliver den så bare ved med at være "Unser" og så den næste "Deine" ?:)


Brugbart svar (1)

Svar #10
24. august 2016 af Smut1

Ja :)


Skriv et svar til: Tysk - Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.